Bulatović prezadovoljan izdanjem svojih pulena

Autor: Filip Mitrović
četvrtak 05.04.2012.
23:03
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Treneri odbojkaša Zvezde i Vojvodine saglasni da je večeras pobedio bolji tim.

sd-crvenazvezda.net
sd-crvenazvezda.net

Povezane vesti

Crvena Zveze je povela 1:0 u finalnoj seriji odbojkaškog prvenstva Srbije.

U izjavi, koju je dao posle utakmice, trener crveno - belih Željko Bulatović, moglo se naslutiti njegovo veliko zadovoljstvo zbog zabeleženog trijumfa.

"Prva dva seta odlučena su jednom loptom, mogli su da pripadnu i Vojvodini, zato je ovih 3:0 suviše ubedljiv rezultat.

Zadovoljan sam kao su momci igrali precizno u završnicama, to nas je podiglo pa smo u trećem setu odigrali perfektno. U prvom setu je škripalo u kontrama, kasnije je to bilo puno bolje. Ne smemo puno da mislimo o ovoj utakmici već da se odmorimo koliko je to moguće i da se okrenemo drugom suretu koji se igra u nedelju." rekao je Bulatović.

Njegov kolega Nikola Salatić, koji sa klube predvodi Novosađane rekao je da je Zvezda zasluženo slavila.

"Otvorili su bolje ovu finalnu seriju plej ofa, poveli 1:0, ali je to kao da su dobili prvi set. Moraćemo mnogo bolje da odigramo drugu utakmicu u Beogradu ako želimo da napravimo brejk. Ona dobra igra na kritičnom rezultatu, koja nas je krasila u četvrtfinalu  i polufinalu, sada jednostavno nije postojala.

Možemo da žalimo za prvim i drugim setom, kada smo u važnim momentima pravili greške. Zvezda je to znala da iskoristi. Mislim da je rezultat ne oslikava pravi odnos snaga ali da je ponavljam, pobeda čista kao suza." izjavio je Salatić.






Ne propustite