Butorović navijačima: ''Imate rešenje? Dajte ga, usvojićemo!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.01.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Predsednik Skupštine Vojvodine Balša Butorović reagovao je na najnovije proteste navijača ovog kluba, postavljajući konkretna pitanja nezadovoljnim pristalicama ovog kluba.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Ono što su navijači najviše zamerili aktuelnom rukovodstvu Vojvodine jesu neispunjena obećanja o deblokadi računa, o ostanku trenera Marka Nikolića i prekršeno pravilo da se igrači ovog kluba ne prodaju Zvezdi ili Partizanu.

Na njihove jučerašnje primedbe u ponedeljak je reagovao predsednik Skupštine kluba Balša Butorović, koji tvrdi da uprava nije imala način da zadrži Nikolića, Škuletića, Vulićevića i Trajkovića, koji su, jednostavno, želeli da pređu u Partizan.

''Ako navijači misle da klub može da dalje funkcioniše bez prodaje igrača, neka nam predstave svoj model i ja ću ga odmah, kao predsednik najvišeg klupskog tela usvojiti i primeniti'', poručio je Butorović, a prenose ''Novosti''.

Kad je u pitanju odlazak trenera Nikolića i pored ranijih najava da ostaje do 2015. Butorović tvrdi da tu nema nikakve krivice klupskog rukovodstva, iako je sadašnji trener Partizana bio nezadovoljan u Vojvodini.

''On je ovde bio nezadovoljan, a mi ne želimo nezadovoljne u klubu. Nije nas ni obavestio na vreme, već smo na drugi način saznali da ide u Beograd. Zato se pitam gde je tu krivica klupskog rukovodstva i zašto navijači ne pitaju Nikolića za razloge odlaska i zašto njega ne prozivaju zbog odlaska u Partizan?'', pita se Butorović.




Ne propustite