Čačani predstavili kadar za proleće

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.02.2012.
19:09
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Kako je i najavljeno, Borac je danas predstavio ekipu koja će se u nastavku sezone boriti da popravi utisak od jesenas.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Promocija je organizovana u restoranu ''Lovac'', a prisustvovalo je 25 od ukupno 27 licenciranih fudbalera.

Javnosti su se na konferenciji za novinare obratili predsednik UO kluba Ilija Petrović, sportski direktor Slobodan Ilić, šef stručnog štaba Slavko Petrović i igrači Jovan Damjanović i Siniša Radanović.

''Igrači i stručni štab imaju maksimalno poverenje Upravnog odbora i iskreno se nadam i verujem da je pred svima nama uspešno proleće'', poručio je Ilija Petrović.

Direktor Slobo Ilić poručio je igračima da svi moraju ''disati kao jedan'' i izrazio zadovoljstvo učinjenim u prelaznom roku.

''Da je Borac fudbalska institucija najbolje je potvrdio prelazni rok. Iako smo na tabeli u veoma nezavidnom položaju nije bilo nikakvih problema oko dogovora sa devetoricom novih igrača koji su potpisali višegodišnje ugovore sa klubom'', naglasio je Ilić.

Trener Slavko Petrović je konstatovao da se na pripremama ''pakleno'' radilo.

''Zadovoljan smo onim što smo odradili i kratko i jasno mogu poručiti da spremni dočekujemo prolećnu polusezonu. Pored rada na terenu smatram da smo mnogo učinili i na polju atmosfere, jer zaista delujemo kao jedna velika složna porodica'', ocenio je Petrović.

Ne propustite