Čačani žele nastavak serije kraj Morave

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.09.2012.
22:09
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Fudbaleri Borca iz Čačka sutra dočekuju ekipu Teleoptika na svom terenu u okviru sedmog kola Prve lige Srbije. Uoči sutrašnjeg susreta u tom klubu poručuju da žele da nastave seriju pobeda na svom terenu protiv Partizanove filijale.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Pošto je u čačanskom prvoligašu od početka sezone postala praksa da se na konferencijama za medije novinarima obraća trener golmana tog kluba, razlike nije bilo ni danas.

Na pitanja novinara odgovrali su Zoran Savić i fudbaler Bogdan Miličić, a obojica su se složili da je pobeda nad Teleoptikom imperativ na sutrašnjem meču.

"Ukoliko želimo da idemo ka zacrtanom cilju mi na našem stadionu nemamo izbora. Do sada smo zabeležili tri pobede i svakako da razmišljamo o nastavku tog niza. Svesni smo da pred sobom imamo rivala vrednog poštovanja i respekta. Radi se o ekipi za koju nastupaju mladi igrači selektirani iz svih krajeva Srbije i koji upravo kroz nastupe u Teleoptiku žele da stignu do dresa Partizana. Maksimalno spremni i motivisani ulazimo u sutrašnji meč, itekako svesni da samo ako damo sve od sebe možemo do vredne pobede koja bi nas zadržala u vrhu tabele" rekao je trener Zoran Savić.

Borac će se u predstojećem periodu tri puta sastajati sa protivnicima na svom terenu, pa je Bogdan Miličić konstatovao da bi pobeda na sutrašnjem meču bila odlična uvertira za Kup i nastavak sezone u Prvoj ligi Srbije.


"Svaka utakmica je jako važna, ali ova posebno jer je prva od tri koje ćemo za samo sedam dana odigrati na svom stadionu. Teleoptik je poput nas osvojio do sada 11 bodova, i to samo po sebi govori da se radi o veoma jakom i ozbiljnom protivniku. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa serijom pobeda na svom stadionu, svesni da samo maksimalnim požrtvovanjem svih igrača možemo do četvrte pobede u sezoni" rekao je miličić.

Duel između Borca i Teleoptika igra se na stadionu kraj Morave a početak meča zakazan je za 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite