"Čarapani" sačinili plan priprema

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.12.2013.
17:37
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Devetoplasirana ekipa na tabeli JSL pripremaće se za prolećne izazove u domaćem šampionatu u Antaliji a okupljanje pred prvi deo priprema biće obavljeno 13. januara u Kruševcu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka iz Kruševca okupiće se 13. januara na startu priprema za prolećni deo sezone a sportski sektor kluba već je sačinio plan rada.

Prva faza priprema biće obavljena u Kruševcu i trajaće deset dana, nakon čega sledi selidba u toplije krajeve.

"Druga faza priprema obaviće se u Turskoj. U Antaliju putujemo 23. januara, a vraćamo se 7. februara. Baza će nam biti hotel 'Miracle'. Iako je naša odluka bila da se igrači kazne zbog rezultata u prvom delu prvenstva, ipak smo popustili i odlučili se za Antaliju. Turska je idealna destinacija, pre svega zbog odličnih uslova i terena" izjavio je sportski direktor Vladimir Matijašević.

Nenad Milovanović i dalje čeka na pojačanja sa spiska koji je dostavio sportskim direktoru ali se očekuje da će i "prve laste" stići do početka priprema.

Prvi kontrolni meč zakazan je za 20. januar i biće odigran u Kruševcu, dok će tokom priprema u Antaliji fudbalere Napretka sačekati još 11 pripremnih utakmica.

"U prvoj fazi priprema koja će se obaviti u Kruševcu, planirana je kontrolna utakmica već 20. januara, kada ću testirati igrače protiv ekipe Temnića iz Varvarina. U Antaliji sam planirao da odigramo osam do jedanaest utakmica, a protivnici će se ubrzo znati" objasnio je Milovanović.

Napredak je prvi deo sezone završio na devetoj poziciji na tabeli sa četiri pobede, pet remija i šest poraza, a u prvom kolu prolećnog dela šampionata sastaće se sa Jagodinom na stadionu "Mladost".

Ne propustite