Čaušiću Turska draža od povratka na "Marakanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.12.2012.
12:00
Izvor: Sportske.net

Mladi reprezentativac Srbije Goran Čaušić nastaviće karijeru u turskom superligašu Eskišehiru iako je Crvena zvezda bila zainteresovana da ga vrati na "Marakanu".

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Ofanzivni vezni fudbaler Rada Goran Čaušić trebalo bi da u ponedeljak obavi lekarske preglede u Turskoj nakon čega će potpisati ugovor na četiri godine sa superligašem Eskišehirom.

"Sportski Žurnal" prenosi da je finansijer Rada Ranko Stojić obavio sve neophodne pregovore sa Turcima a da je Čaušić pristao da za sumu od 1.5 miliona u naredne četiri godine brani boje Eskišehira.

Tako je Crvena zvezda nakon Miloša Ninkovića ostala bez još jednog željenog pojačanja jer nije tajna da su Dragan Džajić i Aleksandar Janković želeli da vrate mladog reprezentativca na "Marakanu" koju je napustio u januaru 2012. godine.

Za njega su se interesovali i Parma, Lil i Menhengladbah ali se mladi reprezentativac odlučio za tursku i Eskišehir.

Rad će na ime obeštećenja dobiti milion evra a Čaušić je drugi igrač koji je napustio "Banjicu" nakon završetka jesenjeg dela sezone u JSL pošto je i Milan Mitrović dogovorio prelazak u Dinamo iz Minska.

Goran Čaušić rođen je 5. maja 1992. godine a produkt je Zvezdine omladinske škole a nije dobio priliku da se pokaže u prvom timu kluba iz Ljutice Bogdana.

Ne propustite