Čavrić dolazi u Zvezdu ''kad-tad''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.06.2014.
14:14
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

I dok mnogi fudbaleri Crvene zvezde prete odlaskom sa Marakane, razočarani neispunjenim obećanjima uprave kluba, Aleksandar Čavrić ne krije da i dalje ima ogromnu želju da ostvari svoj dečački san - da zaigra u Zvezdinom dresu! Tvrdi da mu čak ni novac ne

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Talentovani fudbaler OFK Beograda i član zlatne generacije naše omladinske reprezentacije, koja je prošle godine trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, tokom minule sezone je i u Superligi zablistao i sa 11 postignutih golova se nalazi u vrhu liste strelaca.

U medijima ga već ''sele'' u Zvezdu, Partizan, pa i neke inostrane klubove, ali u izjavi za današnji ''Alo'', Aleksandar Čavrić uverava da ne žuri sa odlaskom sa Karaburme i da kada bi mogao da bira, uvek bi izabrao - Crvenu zvezdu.

On čak smelo tvrdi da će jednog dana svakako igrati u našem najtrofejnijem klubu, a da li će to biti već od ovog leta, ili kasnije, njemu to i nije toliko važno.

''Moj otac je vatreni Zvezdaš, tu strast je preneo i na mene i moj dečački san je da jednog dana zaigram za Zvezdu. Uostalom, u mojoj porodici se svi slažemo da jedan fudbaler može biti do kraja ostvaren samo ako je igrao u Crvenoj zvezdi'', jasan je Čavrić.

Ni činjenica da je Zvezda godinama u veoma teškoj finansijskoj situaciji, da se mnogim fudbalerima duguje, ne odvraća Čavrića od ostvarenja njegove najveće želje. On je takođe otkrio i da je kolekcionar Zvezdinih dresova, a ono što ga posrbno privlači jeste grb kluba iz Ljutice Bogdana.

''Ima nešto u tim bojama, u tom grbu, da se čovek oseti moćno'', poručio je Čavrić.




Ne propustite