Čavrić: "Pazar neće imati šta da traži na Karaburmi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.03.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Napadač OFK Beograda Aleksandar Čavrić smatra da je došlo vreme da serija od tri meča bez pobede u prolećnom delu sezone bude prekinuta i da će pristup igri iz duela sa Čukaričkim biti dovoljan da Novi Pazar napusti prestonicu praznih šaka.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda u subotu dočekuju ekipu Novog Pazara u okviru 19. kola JSL. Na tri odigrana susreta u prolćenom delu sezone "Romantičari" su osvojili samo jedan bod i jedno su od najvećih razočarenja nastavka šampionata.

Poslednji duel na Banovom Brdu OFK-ovci su izgubili minimalnim rezultatom, baš kao i onaj na otvaranju prolećnog dela sezone na Voždovcu.

Aleksandar Čavrić izjavio je u sredu da bi pristup igri iz duela sa Čukaričkim trebalo da bude smernica njegovim saigračima kako da nastupe protiv Novog Pazara, i da u tom slučaju rezultat neće izostati.

"Dobro smo igrali protiv Čukaričkog, ali smo nesrećno izgubili. Svoje šanse koje smo imali na utakmici, nismo iskoristili, ali verujem, ukoliko ponovimo igru kao na brdu, gosti neće imati šta da traže. Novi Pazar je u dobroj formi i to nam je motiv više, dobro ih pritom poznajemo, veoma su uigrana i iskusna ekipa, ali verujem u naš sastav" rekao je Čavrić.

Njegov imenjak i kolega iz navalnog reda, Aleksandar Ješić, složio se da bi duel sa Novim Pazarom mogao da bude prekretnica za "Romantičare" i početak boljeg perioda u prolećnom delu sezone.

"Utakmica sa Čukaričkim je već prošlost, potrebno je da uzvučemo pouku iz tog meča i se dobro pripremimo, ispunimo zahteve šefa stručnog štaba, a takođe se nadam da posle utakmice sa Pazarom dolazi bolji period za nas" zaključio je Ješić.

Fudbaleri OFK Beograda ranije danas odigrali su prijateljski meč protiv ekipe Srema koji su dobili ubedljivim rezultatom od 5:0.

Naredni prvenstveni susret "Romantičari" igraju u subotu na Staroj Karaburmi protiv Novog Pazara sa početkom od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite