Čavrić se nada prvoj pobedi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.08.2012.
13:26
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Letošnje pojačanje OFK Beograda Aleksandar Čavrić nezadovoljan je porazima kojima su "Romantičari" počeli sezonu ali se nada da će već u subotu Hajduk platiti ceh za neusehe u prva dva kola Jelen Superlige.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Aleksandar Čavrić upisao je prve minute za svoj novi tim već na premijeri protiv Donjeg Srema a prethodnog vikedna u Jagodini bio je starter u susretu koji je OFK Beograd izgubio rezultatom 1:0.

U subotu se "Romantičari" sastaju sa timom koji je u prva dva kola ostvario isti učinak pa pobeda ne bi smela da se dovodi u pitanje u šta je uveren i mladi Čavrić.

"Osećaj je loš, ali idemo dalje. Tek je početak sezone i ima još dosta da se igra, pa samim tim i dosta vremena da se greške isprave. Svesni smo da je nova ekipa tek formirana, da je dosta mlada, ali sve ide osim rezultata svojim tokom. Iz dana u dan iz utakmice u utakmicu se vidi napredak i verujem da ćemo pobediti Hajduk u subotu na našem terenu" rekao je Čavrić.

Talentovani fudbaler zadovoljan je kako je prihvaćen u klubu i veruje da svojom igrom mora da opravda ukazano poverenje.

"Zadovoljan sam uslovima u klubu i kako su me saigrači prihvatili. Snašao sam se lepo, a što se igre tiče sve smo uigraniji i igramo dobro. Nedostaju samo golovi da bi bilo sve kako treba" ističe Čavrić.

OFK Beograd i Hajduk sastaju se u subotu od 17 časova na staroj Karaburmi u meču koji bi mogao da odluči koja ekipa će nakon tri kola ostati zakovana za dno superligaške tabele.

Ne propustite