Čavrićev petominutni šou

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.04.2013.
12:20
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije ostvarila je trijumf u prijateljskom susretu sa Škotskom a junak pobede bio je fudbaler OFK Beograda Aleksandar Čavrić.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije imala je u utorak još jednu u nizu provera pred završnicu kvalifikacija za EP koje se naredne godine održava u Litvaniji.

Srbija je za protivnika odabrala Škotsku a ispostavilo se da su ostrvljani bili neugodan rival koji je umalo slavio u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Izabranici Ljubinka Drulovića nisu mnogo pokazali tokom prvog dela meča a bledu partiju pokazali su i Škoti u prvom poluvremenu.

Nastavak je doneo golove i uzbuđenja a prvi su do prednosti došli Škotlanđani u 68. minutu preko Ohare koji je sjajno intervenisao nakon prekida.

Vesnik preokreta bio je Aleksandar Čavrić, fudbaler OFK Beograda koji je u 73. minutu loptu poslao tik preko prečke. Dvanaest minuta kasnije isti igrač nije poštedeo golmana Andersona pošto je pogodio mrežu za izjednačenje.


U poslednjim trenucima meča Srbija je preko Čavrića uspela da dođe do pobede a asistenciju je upisao Nedović za konačnih 2:1 i trijumf Srbije.

Ne propustite