Cedevita silno motivisana pred F4 ABA lige

Autor: Filip Mitrović
utorak 24.04.2012.
16:08
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Košarkaši iz Zagreba ubeđeni da mogu da ostvare dobar rezlutat u Tel Avivu.

kkcedevita.hr
kkcedevita.hr

Povezane vesti

Cedeviti je ovo prvo učešće na Fajnal foru. Regularan deo sezone ekipa iz Zagreba završila je na drugoj poziciji ABA lige, a u polufinalu će snage odmeriti sa aktuelnim šampionom Partizanom.

Trener Zagrepčana Dražen Anzulović mogao bi da ima problema sa povređenim igračima. Smodiš i Bagarić su roviti i nisu trenirali nekoliko dana, a Vedran Vukušić se tek oporavio od povrede.

"Ne sećam se kad smo poslednji put bili kompletni. Ipak, u Tel Avivu je najvažnije da damo sve od sebe." izjavio je Anzulović.

Iskusni centar Dalibor Bagarić željan je osvete protiv Partizana, budući da je bio igrač Cibone u nezaboravnom finalu kada je kecman pogodio trojku za pobedu sa preko pola terena.

"Još uvek se sećam tog finala u zagrebačkoj Areni i onog koša sa druge polovine terena Kecmana, inače mog dobrog prijatelja. To je nešto što nikada neću zaboraviti, to je koš koji je obeležilo taj Fajnal for. Nadam se da ćemo sada znati da uzvratimo i da se više takva situacije neće ponoviti. Barem ne na suparničkoj strani." rekao je Bagarić.

U taboru zagrebačke ekipe smatraju da su podjednake šanse za prolaz u finale, gde svi očekuju duel sa Makabijem.

Partizan i Cedevita polufinalni meč igraće u Tel Avivu 28. aprila od 17.45 časova. Drugi polufinalni par čine domaćin Makabi i podgorička Budućnost.

Ne propustite