Čeka se budžet i Stojadinović...

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 17.12.2012.
10:22
Izvor: Sportske.net

Zoran Stojadinović će ove nedelje biti promovisan u sportskog direktora, potraga za pojačanjima već krenula...

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Prvi pik je, izvesno je Miloš Ninković.

Čeka se da raskine ugovor sa Dinamom iz Kijeva i on bi trebalo da bude najveće pojačanje, pod uslovom da ne dobije neku dobru ponudu sa zapada. Kako stvari stoje ne želi u Rusiju ili Tursku, u Zvezdi se nadaju da će dobiti bitku sa bogatijim klubovima.

Osim njega, na "Marakani" se uzdaju u kontakte Zorana Stojadinovića koji već opipava teren kada su u pitanju fudbaleri iz Portugala i Španije. I dalje je prva meta Kalvin Mateus, ali male su šanse da se on preseli u Srbiju.

Što se tiče igrača iz domaće lige kao pojačanje na mestu štopera figurira Lakić-Pešić iz Donjeg Srema, zatim Projić iz Jagodine, i dalje je aktuelan Luka, ali samo ako ode Darko Lazović, za šta su šanse male.

Zvezdu će napustiti verovatno Babalj, sa pozajmice se vraćaju Ožegović i Đuričković, ovaj prvi bi mogao da ostane.

Nema nikakvih novosti kada su Bajković, Dimitrijević i Mikić u pitanju, trojica iskusnih čekaju ponude, a neki potezi u prelaznom roku zavisiće da li će neko od njih naći angažman.

I dalje se priča da je dolazak Kosanovića iz Krakovije gotova stvar, i da će on biti prvi igrač koji bi trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom.

Budžet i dalje nije poznat, zavisiće od prodaje igrača, ali sigurno je da Zvezda ne može da čeka poslednji čas da se pojača. Nevolja ostaje što se poslovi u januaru, kada su u pitanju strani klubovi često zaključuju u finišu...

Ne propustite