Čekajući štopera....

Autor: Boris Jovanović
petak 01.02.2013.
09:23
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda odlazi u Antaliju u nedelju, navijači i dalje čekaju pojačanje, pre svega na poziciji štopera. Trener Janković računa na trojicu. Jovanoviću oproštaj?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Treninzi su nastavljeni, u Beogradu se crveno-beli kratko zadržavaju, u nedelju sledi novi odlazak u Antaliju.

U ovoj fazi sledi uigravanje tima u seriji prijateljskih mečeva, vremena više nema, videćemo hoće li u narednih par dana stići štoper.

"Igraćemo brže, u formaciji 4-2-3-1, ubrzali smo igru poslednje linije
", rekao je "Sportu" trener Janković.

To nameće potrebu što bržeg uigravanja bedema ispred Bajkovića, za poziciju konkurišu Spajić, Petković i Pantić. Problem je što je jedino Spajić klasičan štoper, pa se opravdano postavlja pitanje sme li Zvezda sa ovakvim profilom igrača u proleće.

"Janković mi je rekao da ima rešenja"
, poručio je pre nekoliko dana Dragan Džajić.

Međutim Zoran Stojadinović i dalje traga za rešenjima, još uvek je aktuelan Bakman, a gleda se i ka Južnoj Americi, videćemo da li tamo ima štopera koji bi zadovoljio Zvezdine ukuse, ali i sa druge strane se uklopio u skroman budžet.

Podsetimo da je kod Prosinečkog i Mikić igrao štopera, ali sve su to iznuđenja rešenja. Ako stigne centralni defanzivac to bi moralo da bude što pre kako bi se uklopio u tim, odnosno uigrao jer je u pitanju, kako i sam Janković priznaje, specifično mesto u timu, gde greške najviše koštaju.

"Sport" saznaje da će Milan Jovanović proći sa novčanom kaznom, ali i da neće putovati u Antaliju. Drugim rečima to znači da će teško konkurisati za tim tokom proleća, ako ne prođe drugi deo priprema sa ekipom.

No, do nedelje bi nešto moglo i da se promeni...

Ne propustite