CFL - Nastavlja se klackalica, Rudar ponovo prvi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.11.2012.
16:01
Izvor: Sportske.net

Mečevi 14. kola Crnogorske fudbalske lige doneli su novu smenu na tabeli tog takmičenja. Rudar je ponovo prvi a Sutjeska se usled remija sa Mornarom vratila na drugo mesto.

fcrudarpljevlja.com
fcrudarpljevlja.com

Povezane vesti

Pre samo nedelju dana Sutjeska je u velikom derbiju slavila nad Rudarom i oduzela mu vodeću poziciju na tabeli ali je klackalica nastavila da se njiše sa jedne na drugu stranu.

Nakon današnjeg trijumfa Rudara nad omladincima Lovćena i remija Sutjeske u Baru, "Rudari" su ponovo na vrhu tabele zbog bolje gol razlike.

Danas je u Pljevljima viđena nesvakidašnja slika pošto je ekipa Lovćena doputovala sa omladinskim sastavom pošto su prvotimci u štrajku i nisu želeli da krenu na sever Crne Gore.

Tako je Rudar ubedljivim rezultatom 3:0 savladao Lovćen posle trideset godina pauze! Sutjeska je bez golova remizirala u Baru pa zbog lošije gol razlike pada na drugo mesto.

Golova nije bilo ni u Nikšiću gde je Čelik dočekao Mogren iz Budve. Zeta je prekinula post i slavila na "Trešnjici" nad Jedinstvom iz Bijelog Polja sa 2:1.

Rezultati 14. kola:
Zeta - Jedinstvo 2:1
Mornar - Sutjeska 0:0
Rudar - Lovćen 3:0
Čelik - Mogren 0:0
Petrovac - Mladost 3:1

od 16 časova
Budućnost - Grbalj

Tabela: Rudar 29, Sutjeska 29, Čelik 25, Budućnost 24 (meč manje), Mladost 20, Grbalj 19 (meč manje), Mogren 19, OFK Petrovac 16, Jedinstvo 15, Mornar 11, Zeta 10, Lovćen 8

Ne propustite