CG - Fudbaleri Budućnosti u štrajku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.10.2012.
22:28
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri aktuelnog šampiona Crne Gore, ekipe podgoričke Budućnosti, stupili su danas u štrajk, pošto od uprave kluba nisu dobili odgovor kada će im biti isplaćene zaostale zarade.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Posle osvajanja titule ovog proleća, fudbaleri Budućnosti od početka nove sezone pružaju znatno slabije rezultate, a izgleda da razlozi dobrim delom leže i u finansijskim problemima u klubu.

Dugovanja kluba prema fudbalerima su nagomilana, pa su oni danas odlučili da stupe u štrajk, nezadovoljni odgovorima koje su dobili od strane čelnika Budućnosti.

Izvršni direktor kluba Budumir Miranović, međutim, tvrdi da fudbaleri ovog kluba nisu izabrali pravi trenutak da izraze svoje nezadovoljstvo, obzirom da su proteklog vikenda doživeli pravi debakl na svom terenu od pljevaljskog Rudara.

''U situaciji kada je finansijska situacija izuzetno loša ne samo u sportu, i ne samo u Crnoj Gori, već i celoj Evropi, činimo nadljudske napore da isplatimo fudbalere. I svi oni će biti isplaćeni do poslednjeg centa, a ako ne veruju u to, imaju i Arbitražnu komisiju, pa neka se žale. Definitivno je da će ovaj čin doneti i neke disciplinske mjere, naročito zbog toga što su igrači odbili da treniraju samo četiri dana nakon onakve igre i poraza od Rudara'', izjavio je Miranović za podgoričke ''Vijesti''.




Ne propustite