Cibona 'nanjušila šansu', na Partizan besplatno!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.01.2014.
18:46
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Cibona uvideo je težak trenutak u kome se nalazi naredni rival pa je odlučeno da ulaznice za predstojeći duel sa Partizanom navijačima budu podeljene besplatno.

cibona.com
cibona.com

Povezane vesti

Problemi u koje je upao KK Partizan Nis mogli bi da ugroze borbu crno-belih za plasman na fajnal-for ABA lige a jedna od važnijih utakmica za ostvarenje tog cilja biće i predstojeća sa Cibonom.

"Cibosi" su u subotu slavili u gradskom derbiju nad Cedevitom pa sada imaju skor 12-6 i nalaze se samo jednu pobedu iza drugolasiranog Partizana i Cedevite.

Predstojeći okršaj sa Partizanom za zagrebački sastav imaće ogromnu važnost pa su čelnici Cibone prepoznali momenat i pozvali navijače da u ponedeljak podignu svoje besplatne ulaznice za taj susret.

"U ponedeljak, 3. februara od 16.00 do 18.00 časova, na blagajni dvorane KC Dražen Petrović zainteresovani građani mogu preuzeti po dve besplatne ulaznice za navedenu utakmicu" stoji u saopšetnju KK Cibona.

Oni koji u ponedeljak ne budu uspeli da podignu besplatne karte moći će na dan utakmice da ih kupe po više nego pristupačnoj ceni.

"Svi ostali imaju priliku da nabave ulaznice po vrlo pristupačnoj ceni, od samo deset kuna (oko 150 dinara) za sve sektore" navodi se u saopštenju šampiona Hrvatske.

Narednog utorka Cibona će dočekati Partizan u dvorani "Dražen Petrović" u okviru 19. kola ABA lige a ostaje da se vidi u kom će sastavu beogradski tim putovati na gostovanje u Zagrebu.

Ne propustite