Cicović pojačao konkurenciju na Karaburmi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
10:30
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbalski klub OFK Beograd dobio je još jedno pojačanje u vidu Borisava Cicovića koji je u utorak parafirao ugovor na tri godine sa superligašem sa Stare Karaburme.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trećeg radnog dana priprema za novu sezonu ekipa Zorana Milinkovića biće brojnija za još jednog igrača koji je u utorak stavio potpis na vernost OFK Beogradu.

Radi se o Borisavu Cicoviću iz Sokolca u Republici Srpskoj, momku rođenom 3. februara 1994. godine koji je do sada dobijao priliku da se kali u Bačkoj Topoli.

Cicović igra na poziciji levog beka ili levog krila gde će konkurencija u ekipi OFK Beograda biti dodatno pojačana njegovim pristupanjem prvom timu.

"Čast mi je da sam potpisao ugovor sa OFK Beogradom. Reči o takvom klubu su suvišne, a na meni je da se nametnem i zaigram za prvi tim. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i da ću se na najbolji način zahvaliti svima u klubu, a to je dobrim igrama na terenu" rekao je Cicović po potpisivanju ugovora.

Momak iz Sokolca obavezao se na trogodišnju vernost klubu sa Karaburme koji je u prethodnoj sezoni zauzeo petu poziciju u ligi a sa pripremama za novu krenuo je u ponedeljak.

Ne propustite