Ćiro Blažević napustio Slobodu - nisu ga molili da ostane...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.06.2014.
14:50
Izvor: Sportske.net

''Trener svih trenera'' Miroslav Ćiro Blažević ostvario je cilj sa tuzlanskom Slobodom ovogh proleća, s obzirom da je ovu ekipu uspešno doveo do povratka u Premijer ligu BiH. Ipak, saradnja nije nastavljena...

fksloboda.ba
fksloboda.ba

Povezane vesti

Mediji u BiH i Hrvatskoj prenose danas da je Miroslav Ćiro Blažević odlučio da napusti klupu tuzlanske Slobode, samo dva dana pošto je sa ovim klubom izborio povratak u elitni rang takmičenja.

Iako je bio zadovoljan odnosom čelnika kluba prema njemu tokom sezone, Ćiro priznaje da je ključni razlog što je odlučio da se vrati u Zagreb činjenica da ga niko iz rukovodstva nije molio da ostane u Tuzli.

To je, naravno, Ćiro objasnio u svom stilu.

''Odlazim povređen, jer sam u svom životu imao privilegiju da gde god sam radio ljudi su me molili da ostanem. Ovo je prvi put da mi moj predsednik kaže da idem da se odmorim, pa ćemo kasnije videti.

Nema se sa mnom ništa videti, pa nisam ja mali miš'',
jasan je Ćiro, koji je izrazio žaljenje što napušta Slobodu, ali će sada tokom leta imati dovoljno vremena da uživa u Mondijalu, na kome će učestvovati i selekcija Hrvatske, koju je svojevremeno upravo on doveo do trećeg mesta na svetu.




Ne propustite