Čović: ''Nova Vlada da pomogne Zvezdi!''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.07.2012.
21:53
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek crveno-belih naglašava da je Zvezda klub od nacionalnog značaja i da kao takav treba da dobije adekvatnu pomoć države. Kad je u pitanju status tenera Pešića, rešenje najavljuje za sredinu nedelje...

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Nebojša Čović je podsetio da je Zvezdino rukovodstvo izvuklo klub iz dugova i da sada ne bi trebalo da ima prepreka da Zvezda bude proglašena klubom od nacionalnog značaja.

Prema njegovim rečima, pomoć grada i države je neophodna crveno-belima kako bi naredne sezone ostvarili korak napred u odnosu na prethodnu.

''Imamo realan budžet, nemamo planova za zaduživanje. Od nove Vlade očekujemo da primeni Zakon o sportu i da Zvezda bude proglašena za klub od nacionalnog značaja. Više nema opasnosti da bi time država preuzela određene dugove, koji su namireni'', poručio je Čović, uz opasku da Zvezda ''pripada državi i narodu''.

Aktuelna tema u Zvezdi ovih dana je i mogućnost nastavka saradnje sa trenerom Svetislavom Pešićem.

''Rešenje bi trebalo da nađemo do srede, ili četvrtka. Lično bih želeo da se sve završi na najbolji način, ali i ako tako ne bude, Zvezda mora da nastavi da napreduje'', izjavio je Čović.


Ne propustite