Čović: "Opravdaćemo ukazano poverenje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.06.2012.
14:18
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd Diva zahvalio se čelnicima ABA lige i Evrolige na ukazanom poverenju i poručio da će crveno-beli znati da dobrim rezultatima i organizacijama evropskih mečeva uzvrate na pravi način.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Potvrda koja je juče stigla iz Barselone oduševila je sve u KK Crvena zvezda Diva pošto je ekipa nakon godinu dana napornog rada dobila satisfakciju za uloženi trud.

Zvezda će bez kvalifikacija igrati Evrokup i na taj način svojim navijačima priuštiti uživanje u mečevima na evropskoj sceni što je i bio cilj čelnika kluba kada su se zauzeli za njegovu normalizaciju što je istakao i Nebojša Čović.

"Veoma smo zahvalni ljudima iz regionalne lige i svim članovima skupštine preduzeća Sidro koji su podržali ideju gospodina Lorbeka oko učešća Zvezde u Evrokupu. Veliku zahvalnost dugujemo i ljudima iz Evrolige. Mislim da su doneli pravu odluku i da su tako nedvosmisleno podržali naš veliki rad i napore u sezoni 2011/2012 na sanaciji i normalizaciji KK Crvena zvezda" istakao je predsednik kluba.

On je iskoristio priliku da navijačima čestita učešće u Evrokupu a ljudima koji su ukazali poverenje Zvezdi poruči da će ono biti opravdano.

"Mi ćemo se potruditi da opravdamo očekivanja koja svi imaju kada je u pitanju Zvezda. Učešće Crvene zvezde u Evrokupu je prava satisfakcija našim navijačima koji su nas verno pratili i bodrili na putu prepunom raznoraznih iskušenja u toku ove sezone. Zahvaljujem im se i svima čestitam Crvenu zvezdu u Evrokupu bez kvalifikacija" završio je Čović.

Zvezda će se tako naredne sezone boriti na četiri fronta pošto joj pored Evrokupa predstoji borba u Jadranskoj ligi, domaćem šampionatu u Kupu Radivoja Koraća.

Ne propustite