Čović: "Vujošević mora da nauči da gubi"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.02.2013.
13:08
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom, gostujući na SOS kanalu, odgovaro je na pitanja koja se tiču srpskog fudbala ali se dotakao i košarkaških tema. On je priznao da ne mrzi trenera Partizana niti da osporava njegov rad ali je istakao da Vujošević mora da

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Bura u javnosti koja je izazvana incidentima na košarkaškom meču funala Kupa Radivoja Koraća polako se stišava a u nedelju se igra novi "večiti derbi".

U Kragujevcu se nisu samo navijači razračunavali već je nakon prekida meča umalo došlo do obračuna predsednika KK Crvena zvezda Telekom i trenera Partizana Duška Vujoševića a Nebojša Čović pojasnio je da su stvari tada otišle predaleko i da je pravi trenutak da se tenzije smire.

"Nisam vređao, imao duel sa bilo kim, čudno mi je bilo da gledam onu tenziju. Navijačke prozivke treba da prestanu, svi smo otišli predaleko. Ali ja kao predsednik kontrolišem rad ljudi u klubu, i trener Zvezde neće nikad uraditi nešto što će snositi velike sankcije. Ružni su povici, vređani su mi porodica, sin, ženi su pevane odvratne pesme" kazao je Čović.

On se osvrnuo i na svoj verbalni sukob sa Duškom Vujoševićem koji je započet još početkom sezone. Predsednik KK Crvena zvezda Telekom ocenio je da je Vujoševićev najveći problem što ne ume da prihvati poraz.

"Njegov rad nisam nikad osporavao, samo kada se nešto na silu radi. Dule je neka moja generacija, ja nemam nikakav stepen mržnje prema njemu, ali on kad ne zna da opravda neuspehe, ulazi u rasprave koje nemaju veze sa košarkom" zaključio je Čović.

Crvena zvezda Telekom i Partizan snage će ponovo odmeriti koliko sutra u okviru 21. kola ABA lige a videćemo kakav će rezultatski ishod doneti ta utakmica, a nije isključeno da nakon nje ponovo dođe do verbalnih obračuna dve strane.

Ne propustite