Čović žali zbog odlaska Savovića!

Autor: Beta Beta
sreda 25.09.2013.
17:32
Izvor: Beta

Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović priznao je da mu je žao zbog prekida saradnje sa Borisom Savovićem, ali i dodao da je stručni štab taj koji selektira ekipu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da mu je žao što je Boris Savović otišao iz ekipe, ali da je to nešto što je normalno.

"Tim je selektiran od strane stručnog štaba. Žao mi je što je Boris Savović otišao, drago mi je što je došao Ivan Radenović, ali to je nešto što je normalno u svakoj porodici, pa i u našoj. Izuzetno sam zahvalan svim igračima koji su bili i koji su sada u Crvenoj zvezdi", rekao je čović novinarima u hotelu Metropol na promociji dresova za novu sezonu.

Savović je u utorak sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom, koja je potom angažovala Radenovića.

Čović je kazao da je klub ispunio 99 odsto planova koje je zacrtao u predsezoni.

"Ispunili smo 99 odsto planova koje smo zacrtali u pripremnom delu sezone. Ambicije Crvene zvezde su uvek vrh, ali ne bih želeo da licitiram koje je to mesto, i u Jadranskoj ligi, Evroligi, prvenstvu i kupu pokušaćemo da napravimo što je moguće bolji rezultat", kazao je predsednik Zvezde.

On je ponovio da je nezadovoljan radom čelnika Jadranske lige.

"Veliku zahvalnost dugujemo ljudima iz Vlade, grada Beograda, Košarkaškog saveza Srbije i Evrolige. Što se tiče ljudi iz Jadranske lige, i njima smo zahvalni pošto smo u nekim stvarima naučili kako ne treba da se radi", kazao je Čović.

Crvena zvezda će novu sezonu početi 5. oktobra utakmicom prvog kola Jadranske lige protiv Širokog u gostima.

Ne propustite