Crna Gora savladala Izrael pred gostovanje ''Orlovima''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.08.2012.
19:56
Izvor: Sportske.net

Košarkaška reprezentacija Crne Gore uspešno je startovala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Izabranici Luke Pavićevića na svom parketu u Podgorici savladali su Izrael, a već u narednom kolu čeka ih gostovanje u Beogradu.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Posle reprezentacije Srbije koja je sinoć startovala pobedom na gostovanju Islandu, uspešna je večeras bila i selekcija Crne Gore, koja će u drugom kolu na megdan ''Orlovima'' u Beogradskoj Areni.

Crna Gora je večeras u Podgorici savladala selekciju Izraela rezultatom 75:69, zahvaljujući preokretu u poslednjoj četvrtini.

Naime, uoči poslednjih deset minuta meča, gosti iz Izraela su vodili sa osam poena razlike (48:56), ali su u finišu domaći zaigrali znatno bolje, dobili poslednju deonicu sa 27:13 i trijumfovali sa šest poena razlike.

Najefikasniji u selekciji Crne Gore bili su Tejlor Ročesti i Blagota Sekulić sa po 12 postignutih poena. Kod gostiju najbolji Elijahu sa 22 poena.

Meč drugog kola kvalčifikacija za EP između Srbije i Crne Gore igra se u subotu u Beogradskoj Areni, s početkom od 20 časova i 30 minuta.


Ne propustite