''Crno-bela porodica'' na derbiju - Ivanov, Raća, Stojke...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.04.2014.
11:13
Izvor: Sportske.net

Podršku Partizanu u jučerašnjem 146. ''večitom derbiju'' pružila je i nekolicina bivših fudbalera ovog kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Očigledno, njihov jučerašnji dolazak u Humsku bio je taličan za izabranike Marka Nikolića, ali i pokazatelj privrženosti klubu u kome su stekli punu afirmaciju i sa kojim su se radovali pobedama nad 'večitim rivalom''.

Nekako najviše pažnje privukao je dolazak Ivana Ivanova, bugarskog reprezentativca i bivšeg štopera Partizana, koji je letos prešao u redove švajcarskog Bazela.

On je bio u društvu još jednog bivšeg fudbalera Partizana Radosava Petrovića, a posle dramatičnog finiša i pobede crno-belih, došao je i u svlačionicu da čestita doskorašnjim saigračima.

Osim pomenute dvojice, podršku Partizanu pružio je i njihov bivši golman Vladimir Stojković, koji je imao priliku da se na licu mesta uveri da je dobio dostojnog naslednika na golu crno-belih - Milana Lukača koji je odbranjenim penalima izrastao u istinskog junaka sinioćne utakmice.

Naravno, uz Partizan je bio i njegov dugogodišnji trener, a prošle godine i sportski direktor Ljubiša Tumbaković, pa nekadašnji predsednik kluba Ivan Ćurković i mnogi drugi...

foto: partizan.rs

ivanov


Ne propustite