Crno-beli biciklista stigao u Milano

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2012.
11:49
Izvor: Sportske.net

Da ljubav prema crno-beloj boji ne poznaje granice pre sedam dana pokazao je Kraljevčanin Dragan Šibalić koji je krenuo biciklom na meč trećeg kola LE koji Partizan igra u Milanu. Ljubav ili ludost, tek, Šibalić je sinoć stigao u prestonicu Lombardije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Večeras je na programu utakmica trećeg kola grupne faze LE između Intera i Partizana. Pre sedam dana put Milana krenuo je Dragan Šibalić prevoznim sredstvom koje se ne koristi tako često za odlazak na međunarodna gostovanja.

Više od 1000 kilometara uspešno je prevalio Šibalić na svojoj bicikli. On je još sinoć stigao u Milano ali nije bio u mogućnosti da posmatra trening crno-belih.

"Bilo je to sjajno iskustvo za mene. Rešio sam da vozim bicikl od Partizanovog do stadiona Intera i uspeo u svojoj nameri. Prešao sam tačno 1.263 kilometra i osećam se fenomenalno" rekao je Šibalić a prenose "Novosti".

Iako je imao jaku želju da krene i put Bakua istim prevoznim sredstvom odlučio je da ne rizikuje jer se meč igra u novembru pa bi bilo praktično neizvodljivo bezbedno stići do prestonice Azerbejdžana.

Ne propustite