''Crno-beli'' na ''skeneru'': Sale ''bombarder'' i Dijara kao nekad...

Autor: Darko Mitrović
subota 17.03.2012.
19:15
Izvor: Sportske.net

Ubedljivom pobedom, ali i najboljom igrom ovog proleća crno-beli se konačno prikazali u pravom svetlu, a svom treneru pružili su veći izbor mogućnosti uoči derbija protiv Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stojković - kao i protiv Užičana u Humskoj, uglavnom besposlen. Gosti mu nisu ozbiljije pripretili osim u situaciji s početka drugog poluvremena, kada je Gogić pogodio prečku.

Volkov 7 - polako ulazi u svoj prepoznatljivi ritam koji je nedostajao crno-belima u prva tri meča. U 17. minutu je namestio gol Eduardu, koji je odlukom sudije, zbog navodnog prekršaja Babovića poništen. Međutim, kompletanm utisak sa ovog meča pokvarila je povreda beka Partizana koji je iskrenuo zglob i prvi utisak je da se radi o težoj povredi.

(Stanković od 60.) - ušao na teren kada je sve već bilo rešeno, pomogao da crno-beli do kraja rutinski sačuvaju prednost.

Ivanov 6.5 - odbrana Partizana nije bila na velikim iskušenjima u ovom meču, rutinska partija iskusnog Bugarina.

Rnić 6.5 - kao i Ivanov, solidno je komandovao odbranom crno-belih.

Aksentijević 7.5 - ovaj mladi fudbaler je retko dobijao priliku ove sezone, ovo mu je prvi prolećni nastup u prvom timu, ali je uvek, pa tako i večeras unosio osveženje u igru Partizana, odličnim prodorima po desnoj strani i preciznim centaršutevima. Povoljnom ukupnom utisku doprinenala je i asistencija kod trećeg gola Dijare.

Kamara 7 - standardno dobar, teško je setiti se nekog kiksa pouzdanog fudbalera. 

Ilić  8.5 - definitivno igrač utakmice. Podsetio je na najbolje dane, ali čak ni tada nismo imali prilike da gledamo njegove ''projktile'' kao kod četvrtog gola crno-belih. Prvim golom već na startu meča, ''otključao je bravu'' gostiju i znatno olakšao posao svom timu u nastavku meča.

Babović 6.5 - svakako, imao je i boljih izdanja, ali pored sjajnog Ilića večeras mu je bilo teško da se istakne.

(Tomić od 72.) 6.5 - trener Grant ga je odmarao pred večiti derbi, ali i pružio priliku u finišu. Imao je par pokušaja, ali nije uspeo da trijumf crno-belih učini još ubedljivijim.

Vukić 7 - i on je bio u senci Ilića, još traži onu formu iz jesenjeg dela sezone, a samo u pojedinim trenucima je podsetio na te partije.

Dijara 8 - ušao u golgetersku formu baš kad je najpotrebnije njegovom timu. Postigao je dva gola, odlično sarađivao sa Eduardom i crno-beli će, svakako, posle ovog meča sa mnogo više samopouzdanja dočekati duel na Marakani.

Eduardo 7.5 - jedna od njegovih najboljih partija od dolaska u Partizan. Postigao je i jedan gol, koji mu je poništen, ali je prikazanom igrom svakako zaslužio da se i njegovo ime nađe na listi strelaca. U svakom slučaju, Avram Grant će sada imati širok izbor u napadačim redovima, ostaje da se vidi ko će od trojice napadača dobiti priliku protiv Zvezde.  

Priliku je u finišu dobio i Smiljanić, premalo vremena za konkretnu ocenu.

Ne propustite