Crno-beli ne izlaze iz Renoa...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2012.
18:41
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Uspešna saradnja Partizana i Renoa nastavlja se i u naredne dve godine. Novi ugovor potpisan je danas, a svečanosti su prisustvovali i fudbaleri, predvođeni kapitenom Ilićem i trenerom Grantom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Reno će u naredne dve godine biti zvanično vozilo FK Partizan. To je epilog dogovora koji je danas i ozvaničen u prisustvu nekolicine prvotimaca Partizana.

''Jednostavno i kratko rečeno, velike kompanije uvek su uz najbolje”, izjavio je Vladimir Jarić, izvršni direktor marketinga FK Partizan.

Kapiten Partizana Saša Ilić je ovom prilikom simbolično uručio kapitensku traku prvom čoveku Renault Nissan Srbija Milanu Belinu, koji takođe nije krio zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

''Prodaja Renoovih vozila je porasla od kad sarađujemo sa FK Partizan. Nije samo Partizan odgovoran za to, ali je naša saradnja definitivno dobar potez kompanije 'Renault Nissan Srbija', što nam je dalo prostora da nastavimo saradnju i u budućnosti'', istakao je Belin.

Potpisivanju ugovora, uz pomenute Granta i Ilića, prisustvovali su i koordinator Albert Nađ, kao i fudbaleri Medo Kamara, Eduardo, Anderson i Radiša Ilić.

Ne propustite