Crno-beli: "Od nas zavisi!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 25.06.2012.
15:34
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Šampion Srbije ne može da pobegne od uloge favorita, bez obzira hoće li putovati na Maltu ili u Andoru.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Složio se sa takvom procenom i šef struke Vladimir Vemezović koji ipak poziva na oprez pred duel drugog kola kvalifikacija za Ligu Šampiona.

„Gledano iz pozicije žreba, i pozicije povlašćene ekipe u odnosu na moguće protivnike, jesmo favoriti.“

„Ipak, ja nisam od onih ljudi koji se lako prepuštaju euforiji, sve dok ne završimo posao nećemo se opuštati. Nije kliše, očekuje nas težak posao, ovo su prve utakmice koje su uvek i najteže.“, rekao je Vermezović koji ipak ističe da je moglo i gore.

„Lično sam se plašio puta u Kazahtstan i zbog vremenskih prilika, ali činjenica je da smo mogli i gore da prođemo. U suštini, svesni smo da samo od nas zavisi i da moramo maksimalno koncentrisano da odigramo ko god da nam bude rival.“, rekao je Vladimir Vermezović.

Jedan od iskusnijih u ekipi Partizana, Stefan Babbović, u meču drugog kola vidi dobru priliku za podizanje samopouzdanja.

„Imamo priliku da koncentrisanom igrom podignemo samopouzdanje pred naredne izazove. Moramo biti maksimalno koncentrisani i oprezni.“, ističe Babović koji bi lično radije išao u Andoru.

Partizan će dakle u prvom meču gostovati, dok će revanš igrati pred svojom publikom što može biti velika prednost.

„Svakako da je bolje što revanš igramo kod kuće jer to donosi prednost u evropskim takmičenjima. Ipak, mi moramo da postignemo gol na strani.“, rekao je Vermezović.

Revanš meč je zakazan za 24. jul.


Ne propustite