Crno-beli otputovali u Izrael

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.01.2012.
19:06
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Ekspedicija Partizana danas je, u popodnevnim časovima, otputovala u Izrael gde će obaviti narednu fazu priprema za nastavak sezone. Kako je i planirano, trener Avram Grant na put poveo 28 fudbalera.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana od večeras pa do 8. februara boraviće u Izraelu, gde će obaviti narednu fazu aktuelnih zimskih priprema.

U popodnevnim časovima su otputovali sa beogradskog aerodroma, a krajnja destinacija je Herclija, u blizini Tel Aviva.

Kako je i najavljivano, trener Avram Grant će na raspolaganju imati ukupno 28 fudbalera sa kojima će, prvi put od svog dolaska u Humsku, praktično tek sada početi da sprovodi svoj sistem rada.

Put Izraela su krenuli sledeći fudbaleri:

Golmani: Vladimir Stojković, Radiša Ilić, Nikola Petrović.

Defanzivci: Aleksandar Miljković, Nikola Aksentijević, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov, Anderson Markes, Miloš Ostojić, Vojislav Stanković, Aleksandar Lazevski, Vladimir Volkov.

Vezisti: Mohamed Kamara, Milan Smiljanić, Saša Marković, Darko Brašanac, Stefan Babović, Dejan Babić, Nemanja Tomić, Saša Ilić, Nikola Ninković, David Manga, Miloš Jojić, Zvonimir Vukić.

Napadači: Lazar Marković, Marko Šćepović, Lamin Dijara i Eduardo Pašeko.

Uoči polaska, golman Vladimir Stojković je izjavio da je za njega ovo ''najlepši deo priprema'', uz uveravanja da je atmosfera u ekipi odlična.

''Mnogo je toplije nego u Beogradu, očekuju nas i prve utakmice i zato nam ovaj deo priprema i više odgovara. Istina je da sam imao tu saobraćajnu nezgodu, ali prošao sam bez povreda, sada je sve u redu'', izjavio je Stojković, a prenosi mondo.rs.

Crno-beli će tokom večeri najpre sleteti na Kipru, a na krajnji cilj trebalo bi da stignu oko 23 časa.

Ne propustite