Crno-beli pobednički u plej-of

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.05.2012.
19:52
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana rutinski su večeras savladali ekipu BKK Radničkog u poslednjem kolu domaćeg šampionata pred start plej-ofa. Hemofarm u Vršcu bolji od Mega Vizure.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Odigrane su prve dve utakmice poslednjeg, 14. kola Agroživ Superlige Srbije. Vodeći Partizan je pobedom u Šumicama nad domaćim BKK Radničkim potvrdio prvo mesto i sa liderske pozicije startovaće u plej-ofu.

Crno-beli su bez problema stigli do očekivanog trijumfa, a na kraju rezultat je bio 87:77 za Partizan.

Ekipa Vlade Jovanovića je u prvom poluvremenu stekla ubedljivu prednost, koja je posle prve dve četvrtine iznosila sedamnaest poena razlike - 53:63.

U nastavku su ''Krstaši'' uspeli da pariraju kvalitetnijim gostima, ne dozvolivši da ova razlika bude još veća.

Najefikasniji u Partizanu bio je Bertans sa 20 poena, a Čakarević je upisao 16. Kod domaćih, istakli su se Petrović sa 23 poena i Boltić sa 17.

U isto vreme, Hemofarm je u Vršcu savladao ekipu Mega Vizure rezultatom 100:92, i tako stigao do četvrtog trijumfa u domaćem šampionatu, po čemu se izjednačio sa BKK Radničkim.

Briljirao je Jeremić sa 36 poena (6/9 za tri poena, 7/11 za dva, 4/4 sa linije slobodnih bacanja), dok je Bojan Bakić upisao 26. Kod gostiju Miljenović i Luković po 20 poena.




Ne propustite