Crno-beli upisali i remi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2013.
16:07
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana odigrali su svoj peti pripremni meč u Antaliji a ovoga puta upisan je remi sa ekipom Admira Veker.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prvo poluvreme obeležili su žestoki napadi austrijskog tima ali je Živko Živković danas bio raspoložen i uspeo da zaustavi Austrijance.

Imao je protivnik Partizana i pogođenu stativu i nekoliko dobrih prilika koje su otišle u nepovrat, pre svega zbog sjajnih intervencija Živkovića.

Kako to obično biva, usledila je kazna na drugoj strani a Jojić je minut pred odlazak na odmor bio sigurni egzekutor za Partizanovih 1:0.

Kako je počelo prvo poluvreme tako se nastavilo i u drugom delu meča. Admira je preko Ourdraigoa stvorila prvu priliku ali je i ona završila pored gola Živkovića.

No, već u 58. minutu, usledio je penal za Adimru a Ježek je izjednačio na 1:1, a ispostavilo se da je to bio konačan rezutlat utakmice.

Treba dodati da je i Lazar Marković dobio priliku da zaigra nakon što se oporavio od povrede mišića trbušnog zida a mesto mu je ustupio Nikola Ninković.

Ovo je ujedno bio poslednji meč u Antaliji na kome je Vermezović mogao da računa na sve igrače koji su pošli u Tursku a koji nisu povređeni a već od nedelje crno-bela ekspedicija ostaje u okrnjenom sastavu zbog odlaska sedmorice reprezentativaca Srbije i Makedonije.

Ne propustite