Crno-beli: ''Zašto smo se toliko uplašili?''

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.08.2012.
23:37
Izvor: Sportske.net, b92.net

Razloge večerašnjeg poraza od AEL-a u Larnaki, fudbaleri Partizana vide u činjenici da su u meč ušli uz preteranu dozu respekta prema rivalu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nedostatak hrabrosti i ''neobjašnjiv'' strah od domaće ekipe, najčešće se navode kao glavni razlozi poraza šampiona Srbije, posle koga su mu šanse da se domogne Lige šampiona znatno umanjene.

Stefan Babović je uz Šćepovića imao najbolje prilike za izjednačenje, ali nije umeo da ih iskoristi. I on smatra da crno-beli večeras nisu bili ''hrabri''.

''Nisu ni oni pokazali nekakav visok kvalitet, ali su bili bolji za taj jedan gol. Fizički jesu jaki, ali fudbalski nisu bolji od nas. Međutim, važno je da imamo mnogo više samopouzdanja kada nosimo Partizanov grb. Moramo da budemo mnogo hrabriji pred našim navijačima u revanšu'', poručio je Babović.

Ni Milošu Ostojiću nije jasno odakle se pojavio takav strah među igračima Partizana.

''U početku smo bili stegnuti, ali kasnije smo se oslobodili i počeli da stvaramo šanse. Ipak, verujem da će u revanšu biti mnogo bolje'', uverava Ostojić.

Golman Stojković za ovaj problem ima razumevanja, ali je takođe optimista kad je u pitanju ishod revanša u Beogradu.

''Ovo je mlada ekipa i da je prirodno da bude straha. Oni jesu fizički nadmoćni, ali ćemo na našem stadionu pokazati da vredimo“, zaključio je Stojković.






Ne propustite