Crno - belo samopouzdanje

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 09.07.2012.
08:55
Izvor: Sportske.net

U redovima Partizana preovlađuju optimistični tonovi nakon drugog poluvremena utakmice protiv Šturma. Cilj biti spreman za evro start, sutra generalka protiv Lokomotive, a zatim Vermezović uzima "makaze" u ruke.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana će posle meča sa Moskovljanima skratiti spisak, igračima će biti saopštena njegova odluka po povratku u Beograd.

Deo će biti slobodan u izboru nove sredine, neki će na pozajmicu, cilj je da ostane oko 25 igrača u takmičarskom pogonu, sasvim dovoljni, za, nada je u Humskoj, tri fronta.

"Mnogo se pričalo o kvalitetu i ponašanju mojih igrača, međutim, uverio sam se da neke stvari nisu istina. Imamo karakter i srce, a ohrabruje voljni momenat protiv Šturma u nastavku", rekao je Vermezović posle preokreta u utakmici sa Šturmom.

Podsetimo, posebno je izdvojio kapitena Ilića uz konstataciju da je sa njim u timu Partizan drugačiji.

"Prijaju takve reči, normalno je da u igri imamo padove, pripremni je period. Biće sve u redu do starta", uverava kapiten, dok "Sportski žurnal" prenosi i poruku Vladimira Volkova koji bi trebalo da bude starter kraj leve aut linije.

"Imamo sjajan karakter, nadoknadili smo minus i protiv Mađara i protiv Austrijanac. Mogu protivnicima da poručim da nas se plaše", rekao je Volkov.

Nedelja je bila slobodan dan, šampion danas nastavlja sa treninzima, sutra je za oproštaj od Pohorja na meniju Lokomotiva. Odlični Moskovljani, predvođeni Slavenom Bilićem će biti i generalna proba za start u Evropi protiv Valete, naredne nedelje.

Ne propustite