''Crnogorski Kaka'' stigao u Beograd, Zvezda na potezu!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.07.2012.
21:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Crne Gore Marko Bakić doputovao je danas u Beograd na završne pregovore sa Crvenom zvezdom i ako ne bude nekih neočekivanih obrta, u narednih nekoliko dana treba očekivati i njegovu zvaničnu promociju u dresu Zvezde.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Marko Bakić, ili ''crnogorski Kaka'', kako mu već ''tepaju'' zbog nespornog talenta, konačno je doputovao u Beograd, gde bi u narednih par dana trebalo da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom.

Crveno-beli su već duže vreme zainteresovani za ovog igrača budvanskog Mogrena, pominjalo se i interesovanje Partizana i PSV Ajndhovena, ali su crveno-beli bili najuporniji, pa je transfer stigao na prag realizacije.

Očekivalo se da će sve ići nešto brže i da bi Bakić već na Zlatiboru mogao da se priključi novoj ekipi, ali će Prosinečki na ovog igrača moći da računa tek pred sam početak sezone.

Uprava crveno-belih ovog leta treba da okonča još jedan važan posao, u vezi produžetka saradnje sa Srđanom Mijailovićem, pa je za očekivati da se početkom nedelje i sa Bakićem i sa Mijailovićem uspešno završi posao.




Ne propustite