"Crvena strast" bukti "Pionirom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2012.
13:25
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Crvena zvezda Diva dobio je nove članove, bolje reći članice, koje će biti zadužene za stvaranje pozitivnih vibracija kada košarkaši nisu na parketu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Svi oni navijači koji su bili u hali "Pionir" u subotu popodne primetili su veliku promenu u ekipi Crvene zvezde Diva.

Nije u pitanju znatno bolja igra izabranika Vlade Vukoičića koji su "počistili" Solnok sa paketa već grupa "Red Passion" koja je bila zadužena za dobru atmosferu u pauzi između četvrtina kao i tokom tajm-auta.


Grupu čini devet devojaka koje se bave baletom i džez-baletom a umetnički rukovodilac je Jelena Dimitrijević koja je za zvanični sajt KK Crvena zvezda govorila o novom "projektu" kluba sa malog Kalemegdana.

"Sve je prilično jednostavno. Igrači i navijači sa velikom strašću prilaze utakmicama zato ni mi nismo želele da se razlikujemo od njih. I mi gajimo veliku strast prema košarci i posebno Crvenoj zvezdi zato nije bilo nikakve dileme oko naziva naše grupe. Sve devojke su balerine ili su se bavile džez-baletom, redovne su studentkinje i ono što je najvažnije sve navijaju za Crvenu zvezdu. Ono što možemo da obećamo su još atraktivnije koreografije koje će nadamo se uticati da još više poboljšamo atmosferu u dvorani" rekla je Dimitrijevićeva.

Činjenica da će u hali "Pionir" tokom tekuće sezone "goreti" od "Crvene strasti" dovoljan je podstrek za one koji, pored košarke, vole lepe devojke i ples da dođu i uživaju na utakmicama koje igra Crvena zvezda.

Ne propustite