Crveno - bela premijera (17:00)

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.07.2012.
08:41
Izvor: Sportske.net

Prvi Zvezdin korak u novoj sezoni gostovanje u Vitebsku protiv Naftana. Crveno - beli ciljaju rezultat koji će im omogućiti miran revanš.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je juče u vreme odigravanja meča trenirala u Vitebsku, Prosinečki nema dileme oko tima, izuzev jedne, još je neizvesno hoće li se oporaviti Milivojević.

"Postoje šanse da igram, iako imam otok na zglobu", rekao je ovaj fudbaler. Ako ne bude bio u stanju da se suprotstavi Belorusima spreman je Kadu.

"Nisu naivni, imaju odličan prekid, moramo da spustimo loptu na zemlju, da nametnemo našu igru", kaže Miloš Dimitrijević koji se u timu ustalio na mestu zadnjeg veznog igrača.

"Mi se pitamo, hoćemo pobedu kojom bismo završili veći deo posla",
ne beži Lazović od uloge favorita.

Domaćin je oslabljen, bez četvorice standardnih igrača, ne ide im u šampionatu, ali koliko smo uspeli da shvatimo iz nekih najava u beloruskim medijima, Naftan nema šta da izgubi.

Probaće da iznenade kvalitetnijeg rivala, a ne uzdaju se ni u veliku pomoć sa tribina, tim pre što ne igraju na svom stadionu. Zvezda će u Vitebsku osim nekoliko desetina "Delija" imati i navijače moskovskog Spartaka koji će navijati za "braću" iz Srbije.

Na teren stadion u Vitebsku, danas od 17 časova po našem vremenu istrčaće sledeća postava crveno - belih:

Bajković,
Mikić, Maksimović, Krneta, Mladenović,
Dimitrijević, Evandro, Milivojević (Kadu),
Lazović, Kasalica, Milunović.

Ne propustite