Crveno-beli: ''Nedopustivo loše, nema opravdanja...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.05.2013.
20:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde svesni razočaranja koje su priredili svojim navijačima. Žale što su u poslednjem meču sezone na Marakani doživeli poraz, ali se nadaju da će protiv Vojvodine ipak popraviti utisak.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle bolnog poraza u derbiju, Crvena zvezda je doživela još jedan veliki udarac, i to na Marakani u duelu sa Slobodom.

Užičani su slavili sa 2:1, a posle meča Zvezdini fudbaleri priznaju da u odigrali katastrofalno loše, zbog čega su na kraju izazvali i bes svojih navijača.

Luka Milivojević smatra da je poraz u derbiju negativno uticao na igru crveno-belih, ali u tome ne želi da traži opravdanje.

''Odigrali smo nedopustivo loše. U glavama nam je bio poraz u derbiju, ali morali smo danas da pružimo više. Ostaje nam sada da se u naredna dva dana pripremimo za derbi u Novom Sadu protiv Vojvodine i bar donekle ublažimo katastrofalnu igru koju smo pružili danas. Veoma mi je žao što smo se na ovaj način oprostili od naših navijača, i nisam mogao ni da zamislim da će nam se ovo desiti'', ističe Milivojević.

Slično razmišlja i strelac počasnog gola za Zvezdu Ognjen Mudrinski.

''Nemamo opravdanje, razočarali smo sve navijače koji su nam i danas pružili odličnu podršku. Ja sam se trudio maksimalno i žao mi je što posle mog gola nismo postigli barem još jedan i remijem se oprostili od našeg stadiona za ovu sezonu'', istakao je Mudrinski.


Ne propustite