Crveno-beli obeležili krsnu slavu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
18:15
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U prostorijama košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom danas je proslavljena krsna slava - Đurđevdan. Proslavi su prisustvovale mnogobrojne zvanice a najviše se pričalo o namerama da se trofej domaćeg prvenstva vrati na Mali Kalemegdan.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Svečano je bilo danas u prostorijama KK Crvena zvezda Telekom pošto je slavljena krsna slava kluba - Sveti Đorđe, u narodu poznat kao Đurđevdan.

Sečenju kolača i zakusci koja je usledila nakon toga prisustvovali su funkcioneri kluba i članovi sportskog sektora a u Zvezdaškoj atmosferi najviše se diskutovalo o dosadašnjim učincima seniorske ekipe i planovima da se trofej domaćeg šampionata vrati na Mali Kalemegdan.

Slavlju su prisustvovali i otac Petar Lukić i episkop Andrej Remezijanski, koji je osveštao slavu. Episkop je blagosiljao Crvenu zvezdu, kao i sve njene igrače, funkcionere i navijače.

U prijatnom razgovoru sa okupljenima, episkop Andrej je izrazio zadovoljstvo što je Zvezda izabrala baš Đurđevdan za svoju slavu i poželeo joj da ispravnim i vrednim radom dođe do uspeha i trofeja.

Ne propustite