Crveno-beli "odgovaraju" za peticu (20.30)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.12.2012.
18:17
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Diva pokušaće da vežu i petu uzastopnu pobedu u Evrokupu na gostovanju ekipi Orleana koja će imati mnogo veći motiv od izabranika Vlade Vukoičića koji su već obezbedili plasman u dalji tok takmičenja.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Četiri vezana trijumfa u Evrokupu doneli su košarkašima Crvene zvezde Diva plasman u dalji tok takmičenja dva kola pre kraja nadmetanja u grupi H.

Bez obzira na taj podatak iz Crvene zvezde su pred polazak u Francusku naglašavali su da poraz nije opcija i da se teži novom trijumfu koji bi doneo sigurnu prvu poziciju u grupi H i lakše rivale u daljem toku takmičenja.

"Nemamo pritisak da nam od ove utakmice zavisi nastavak takmičenja, tako da ekipa ne razmišlja o eventualnom negativnom ishodu i kakve bi to posledice moglo da ima. Ipak, ne pomišljamo na poraz. Kad smo već dobro odigrali prethodne četiri utakmice, želimo da učinimo sve da i u Francuskoj pružimo dobru partiju i upišemo još jedan trijumf" kazao je trener crveno-belih.

Crvena zvezda je trijumfom u okviru 11. kola ABA lige nad Širokim napravila sjajnu uvertiru za duel sa Orleanom koji je trenutno četvrti u grupi H i za taj tim večerašnji meč imaće veliki značaj.

Beograđani će, sa druge strane, biti oslobođeni pritiska ali će pokušati da upišu peti uzastopni trijumf u Evrokupu i jedanaesti u svim takmičenjima.

Meč počinje u 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite