Crveno-beli poštuju ''Đetiće'', ali žele pobedu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.01.2012.
14:43
Izvor: Beta

Svetislav Pešić, trener crveno-belih ističe da njegovu ekipu čeka težak zadatak u meču 15. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti, ali isto tako raduje ga susret sa dobrim protivnikom.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da jako ceni Budućnost i njene rezultate, ali da želi da njegovi košarkaši pobede sutra u 15. kolu Jadranske lige.

"Ovu godinu smo započeli pobedom, voleo bih da pobedimo i u poslednjoj utakmici sezone, a, ako je moguće, i u svim utakmicama do kraja", rekao je Pešić novinarima u Beogradu.

"Budućnost je tim za poštovanje i bori se za sam vrh. Oni su kompletna ekipa, igraju u kontinuitetu i imaju dobar balans između napada i odbrane, a drugi su u ligi po ofanzivnom skoku. Imaćemo težak zadatak", kazao je trener Zvezde.

Crveno-beli su prošle nedelje pobedili Hemofarm u gostima 73:81 i sada imaju učinak od četiri pobede i 10 poraza, dok podgorička ekipa ima 10 trijumfa i četiri izgubljena meča.

"Sada smo bolji i bolje igramo i svi su sigurniji. Mi takođe težimo tome da imamo dobar balans odbrane i napada i da budemo agresivniji u ofanzivnom skoku. Očekujem vrlo dobru utakmicu i radujem se susretu sa dobrim protivnikom. Hoćemo pobedu", rekao je Pešić.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 u dvorani u Železniku, zato što je ''Pionir'' zauzet pripremama za Evropsko prvenstvo u rukometu.

Ulaz u halu biće dozvoljen samo vlasnicima sezonskih ulaznica.

Trener Crvene zvezde Beograd, Svetislav Pešić prihvatiće poziv KSS i učestvovaće na seminaru pod nazivom ''Od minibasketa do košarke'' u okviru 12. Međunarodnog minibasket festivala ''Rajko Žižić''. 

Pešić će predavanje na temu ''Rad sa mladima (uzrast 15-16 godina)'' održati u četvrtak 12. januara u Hali 3 Beogradskog sajma  sa početkom u 10 časova.

Na 12. Memorijalu ''Rajko Žižić'' nastupiće čak 138 ekipa, a za tri dana biće odigrano ukupno 230 utakmica.

Ne propustite