Crveno-beli zadovoljni "pozitivnom nulom"

Autor: Miloš Marković
petak 03.08.2012.
13:50
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dan nakon meča sa Omonijom, fudbaleri Crvene zvezde Filip Kasalica i Srđan Mijailović smatraju da je njihov tim izborio pozitivan rezultat protiv krajnje defanzivno orijentisanog protivnika i dodaju da je samo gol nedostajao da bi utisak bio potpun.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda na Kipar putuje sa „pozitivnom nulom“, rezultat sa Marakane daje podjednake šanse obema ekipama, a napadač crveno-belih Filip Kasalica veruje da njegov tim može do prolaza u Nikoziji.

„Imamo dobar rezultat koji nam daje šanse za prolaz u naredni krug kvalifikacija.Jedan postignut gol u Nikoziji može da nam bude dovoljan za ukupnu pobedu nad Omonijom.“, istakao je Kasalica koji smatra da će Omonija kao domaćin morati da zaigra otvorenije nego u prvom duelu u Beogradu.

„Omonija je odigrala jedan potpuno defanzivan meč, sada igraju pred svojim navijačima i verujem da će morati malo više da se otvore i krenu u napad što nama daje više prostora.“, istakao je fudbaler Crvene zvezde koji tvrdi da je njegov tim odigrao dobar meč.

„Želeli smo da popravimo loš utisak iz mečeva sa Naftanom i smatram da smo odigrali dobru utakmicu. Borili smo se koliko smo mogli protiv totalno defanzivno orijentisanog protivnika. Falio je samo gol da utisak bude potpun.“

„Ipak, svi čvrsto verujemo da možemo u naredno kolo.“, reči su Filipa Kasalice sa kim se slaže i Srđan Mijailović.

„Uh, samo da smo postigli gol, bili bismo, uveren sam, na pragu plasmana u sledeće kolo.“

„Ne mislim da je 0:0 loš rezultat. Nismo primili gol, to je najbitnije. Uveren sam da možemo ne samo u nokaut rundu kvalifikacija, već i u grupe Lige Evrope.“, ističe mladi fudbaler Crvene zvezde.


Ne propustite