Crveno-beli: "Zaslužili smo pobedu"

Autor: Beta Beta
petak 31.05.2013.
23:00
Izvor: Beta

Vaterpolista beogradske Crvene Zvezde, Duško Pijetlović, izjavio je danas da je njegov tim dokazao da je bolji od španske Barselonete i da će u finalu završnog turnira Lige šampiona u Beogradu pružiti sve od sebe da pobedi.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Pijetlović je bio izuzetno zadovoljan igrom svog tima.

"Mislim da smo pokazali da smo bolji tim od njih. Mi smo pre svega svojim motivom napravili razliku. Protiv Juga će sutra možda biti treća sreća, pošto su nas ove sezone dva puta pobeđivali. Oni su danas protiv Partizana pokazali koliko mogu, a budite sigurni da su to uradili sa 50 odsto snage", rekao je  Pijetlović.

Boris Vapenski je kazao da tim može da bude zadovoljan ubedljivom pobedom, ali ne i igrom u pojedinim trenucima.

"Očekivano teška utakmica, koja je bila neizvesna do kraja. Možemo biti zadovoljni pobedom, ali ne i igrom u nekim trenucima, kada smo pali i dozvolili da nas pritisnu. Sutra ne smemo da dopustimo te padove, pošto smo od njih (Juga) dva puta gubili ove sezone", rekao je Vapenski.

Iskusni Nikola Rađen kazao je da će psihički umor možda imati uticaja sutra.

"Vodila se velika borba. Najbitnije je da smo izborili to finale koje smo toliko priželjkivali cele sezone. Psihički smo se dosta istrošili u ovom meču i za sutra ćemo morati da se osvežimo da bismo došli do pobede", rekao je Radjen.

Trener Barselonete Santjago Fernandes kazao je da je Zvezda pokazala kvalitet, kao i da je publika imala uticaj na ishod meča.

"Zvezda je pokazala da je dominantna i da poseduje mnogo veći individualni kvalitet od nas. Stekli su prednost na početku i do kraja su je održavali svojim kvalitetom. Kontrolisali su utakmicu sve vreme. Atmosfera na Banjici je fantastična. Mi ovo u Španiji nemamo i oni su im bili igrač više u bazenu", rekao je Fernandes.

Ne propustite