Čukarički i Roma otpočinju saradnju!

Autor: Beta Beta
subota 04.01.2014.
19:03
Izvor: Beta

Fudblaski klub Čukarički saopštio je da će od sredine januara otpočeti poslovno-tehničku saradnju sa italijanskom Romom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog Vlado Borozan se u petak u Rimu sastao sa svojim kolegom Valterom Sabatinijem sa kojim je definisao detalje saradnje.

"Sa velikim optimizmom mogu da konstatujem da smo veoma blizu uspešnog završetka pregovora koji traju već više od dva meseca. Ostalo je da definišemo neke tehničke formalnosti, ali mislim da smo one najvažnije elemente dogovorili" rekao je Borozan.

Promocija saradnje uglednog italijanskog tima i superligaša sa Banovog Brda trebalo bi da se dogodi u drugoj polovini januara.

"Ukoliko sve bude kako se očekuje i kako se nadamo, organizovaćemo zajedničku konferenciju za štampu 20. ili 21. januara u Srbiji, na kojoj ćemo pojasniti sve detalje ovog projekta", rekao je Borozan, a prenosi klupski sajt.

Firma ADOK je u aprilu 2012. godine kupila Čukarički za 93.000 evra, te od kluba, koji je bio stečejni dužnik i bio na dnu tabele u Prvoj ligi Srbije dovela ekipu do Superlige, u kojoj posle jesenjeg dela prvenstva zauzima sedmo mesto sa 22 boda.

Ne propustite