Ćurčić: ''Bravo, Mitroviću!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2013.
21:39
Izvor: Sportske.net

Ponašanjem i igrom u prethodne dve utakmice naše mlade reprezentacije, Aleksandar Mitrović zaslužio sve pohvale selektora ''Orlića'' Radovana Ćurčića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Mladi napadač Partizana se posebno istakao u duelu sa Bugarima, kada je postigao oba gola za našu reprezentaciju u pobedi od 2:0.

Ipak, ono što je uz golove takođe privuklo veliku pažnju selektora Ćurčića jeste činjenica da se Mitrović istakao i profesionalnim ponašanjem, bez bilo kakvih prestupa, ili incidenata po kojima je u jednom periodu bio prepoznatljiv.

Naravno, njegov kvalitet nikada nije bio sporan, a selektor Ćurčić je posle svega izrazio nadu da će Mitrović i dalje nastaviti sa evidentnim napretkom.

''Mitrović je bio odličan na treninzima, u hotelu takođe, nije mi napravio nijedan problem i zaista zaslužuje sve pohvale! Vidi se da su u klubu pozitivno uticali na njega i ako ovako nastavi, svi ćemo imati koristi. Mitrović je napadač kakvog odavno nismo imali i svakako predstavlja budućnost srpskog fudbala'', zaključio je Ćurčić u izjavi za ''Novosti''.




Ne propustite