Da li je ovo Đorđevićev konačan spisak?

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.08.2014.
13:11
Izvor: Sportske.net

Ako je verovati zvaničnom sajtu FIBA, selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević doneo je odluku koju dvanaestoricu košarkaša će voditi na Svetsko prvenstvo u Španiju.

Screenshoot: fiba.com
Screenshoot: fiba.com

Povezane vesti

Na osnovu ovog spiska igrača, koji se može videti na zvaničnom sajtu FIBA, dolazimo do zaključka da je selektor ''Orlova'' Aleksandar Đorđević odlučio da se zahvali na saradnji Luki Mitroviću, novom kapitenu Crvene zvezde Telekom i jednom od igrača iz ''mlađe garde'' u našem nacionalnom timu.

Naravno, ovo sve i dalje treba prihvatiti sa dozom rezerve, sve do današnje konferencije za novinare u 17:30h, kada će Đorđević zvanično potvrditi ko je od trinaestorice kandidata ostao prekobrojan u poslednjem sužavanju spiska igrača.

A ukoliko se ovaj nagoveštaj sa sajta FIBA pokaže tačnim, Srbijbiu  na SP u Španiji predstavljali: Miloš Teodosić (4), Marko Simonović (5), Stefan Jović (6), Bogdan Bogdanović (7), Nemanja Bjelica (8), Stefan Marković (9), Nikola Kalinić (10), Stefan Birčević (11), Nenad Krstić (12), Miroslav Raduljica (13), Raško Katić (14) i Vladimir Štimac (15).

Ipak, da sačekamo Saleta...

Ne propustite