Da li je sezona završena za Daudu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.04.2014.
16:52
Izvor: Sportske.net

Nigerijac iz redova Crvene zvezde Abiola Dauda neće se vratiti u tim za duel sa Radom a pitanje je hoće li napadač crveno-belih uspeti da se oporavi do gostovanja Slobodi u Užicu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slaviša Stojanović neće moći da računa na drugog strelca svoje ekipe u duelu sa Radom iako je Abiola Dauda obavio neophodne terapije.

Oporavak od povrede kolena ide nešto sporije nego što su na "Marakani" očekivali pa će Dauda još morati da sačeka do povratka u takmičarski ritam.

Nigerijac sa švedskim pasošem povredio se na gostovanju Crvene zvezde ekipi Donjeg Srema i od tada je propustio šest utakmica računajući i subotnji "večiti" derbi na stadionu Partizana.

Kako sada stoje stvari, velika je verovatnoća da Abiola Dauda neće nastupiti u naredna dva susreta koji Zvezdu očekuju u Jelen Superligi a povratak na teren mogao bi da usledi tek u pretposlednjem kolu kada crveno-beli dočekuju ekipu OFK Beograda na "Marakani".

Dauda je u dosadašnjem toku sezone postigao 11 pogodaka i trenutno se nalazi na trećoj poziciji liste najboljih strelaca u JSL, iza drugoplasiranog Aleksandra Pešića koji je postigao 13 i neprikosnovenog Dragana Mrđe koji je postigao 17 pogodaka.

Ne propustite