Da li je Vermez spokojan?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 10.01.2013.
09:59
Izvor: Sportske.net

U Partizanu samo odlasci, o pojačanjima se gotovo ne razmišlja, a u Humskoj smatraju da su igrači koje imaju na raspolaganju dovoljni za mirno proleće.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tomić je bio standardni član prve postave, Stefan Šćepović ne, dok je Sretenović dobijao šansu na kašičicu. Sa te strane crno-beli nemaju puno razloga za brigu, ukoliko nađu zamenu za Nemanju Tomića.

Na proleće će odigrati 15 mečeva što je gotovo duplo manje nego jesenas, pa je shodno tome potreban i manji igrački kadar.

Za sada se nagoveštava mogućnost dolaska Predraga Luke, dok je Eliomar Silva preskup, dok sa druge strane još nije poznato hoće li Ivanov otići. U slučaju da Bugarin ipak napusti Humsku, prvi pik je Kosanović.

"Imamo plan u slučaju da neko ode", ponavlja Tumbaković.

Kamara i dalje pregovara sa Turcima, međutim još nije gotovo, utihnule su i najave odlaska Stojkovića u Mersin, iako je ovaj klub prodao jednog golmana, Bosanca Šehića.

Nema ni ponuda za Miljkovića, Lazevskog i Volkova, iako će prva dvojica biti slobodna u junu.

Stiče se utisak da u Partizanu čekaju još neki odlazak kako bi popunili kasu i eventualno reagovali. Luka, Kosanović, golman Aleksić iz Spartaka su solucije u slučaju da tim bude dodatno oslabljen.

U slučaju da ekipa u sadašnjem sastavu ostane na okupu, treba očekivati dolazak jednog ili eventualno dva igrača, a klub će probati da pozajmi pojedine fudbalere koji su daleko od startne postave.

Javoru su nuđeni Pauljević i Babić, ali je problem njihovih primanja, pošto većina srpskih klubova nema novac.

Sa druge strane Partizan bi da smanji troškove i broj profesionalaca, što takođe ne ide lako.

Mirni januar u Humskoj...

Ne propustite