Da li je Vukićević glavni krivac?

Autor: Miloš Marković
nedelja 01.04.2012.
09:59
Izvor: Sportske.net

Novo razočaranje i remi bez golova protiv Jagodine izazvali su novo nezadovoljstvo navijača Vojvodine koji su juče jasno poručili da žele smenu Dejana Vukićevića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Velika očekivanja na početku prolećnog dela sezone i obećanja u to vreme podržana dovođenjem Stefena Apije i Moreire pala su u vodu.

Vojvodini ne ide, ekipe je u velikoj krizi, remi protiv Jagodine izazvao je revolt navijača koji su neposredno pre isteka 90. minuta krenuli sa uzvikivanjem - “Dejane, odlazi!”

Jasno su navijači stavili do znanja da kao glavnog krivca za loše rezultate svog tima vide trenera Vukićevića koji je imao i “bliski susret” sa navijačima na istočnoj tribini.

“Što se tiče reči upućenih meni, to je u redu, sasvim je normalno da trener bude na udaru navijača kada rezultati nisu dobri. Međutim, zasmetale su mi uvrede na račun rukovodstva našeg kluba zbog čega sam i otišao kod navijača i rekao im da uprava nije kriva što nismo postigli gol, odnosno da svu krivicu snosim ja i moji igrači.”, prenosi žurnal reči Dejana Vukićevića.

Prihvatio je dakle trener Vojvodine odgovornost, ipak ne odustaje od zacrtanih ciljeva i ističe da će Vojvodina do njih stići, sa ili bez njega na klupi.

“Negodovanje sa tribina je posledica pređašnjih rezultata, ne samo remija sa Jagodinom koji je samo prelio čašu. I pored toga, zaista nemam šta da zamerim svojim igračima, Vojvodina će sa mnom ili bez mene da igra finale Kupa.”, poručuje Vukićević.


Ne propustite