Da pobeda u derbiju opet postane stvar navike...

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.05.2012.
18:20
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Fudbaleri Crvene zvezde veruju da će ovog proleća ostvariti stopostotan učinak u duelima sa ''večitim rivalom''. Dva puta su savladali crno-bele u polufinalu Kupa, treću priliku imaće u subotu u prvenstvenom duelu, pa žele da niz pobeda potraje što duže.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Zvezdi su se već oprostili od snova o tituli, moraće da čekaju neku sledeću priliku, a predstojeći derbi u Humskoj mogao bi da bude pokazatelj koliko su realne šanse da se već naredne sezone prekine petogodišnja dominacija kluba iz Humske.

Kapiten crveno-belih Nikola Mikić respektuje rivala, posebno izdvaja kapitena Sašu Ilića i Zvonimira Vukića, ali se nada da će njegov tim i treći put ovog proleća izaći kao pobednik iz derbija.

''Kada bismo i treći put pobedili Partizan, dobili bismo veliki motiv da sledeće godine rdimo još više. Sad smo rasterećeni, jer je prvenstvo rešeno, ali, kada se igra derbi nikada nismo opušteni. Tenzija uvek postoji i igraćemo kao za bodove'', poručio je Mikić.

I iskusni defanzivac Duško Tošić još jednom izražava uverenje da Zvezda u ovom trenutku ima bolji tim.

''Stvorena je nova Crvena zvezda, ali ne možemo da izbrišemo jesenji deo prvenstva. Zato ostaje veliki žal, pogotovo što smo nedavno u dva navrata pokazali da smo bolji od njih'', ocenio je Tošić.



Ne propustite