Da ponovo budemo ''evropski Brazil''...

Autor: Darko Mitrović
subota 24.05.2014.
10:33
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije otputovala je u petak na američku turneju, na kojoj će ''šlag na torti'' biti duel sa domaćinom predstojećeg Svetskog prvenstva, selekcijom Brazila.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kao što je poznato, naš nacionalni tim će u narednih desetak dana odigrati tri utakmice u Americi, a ovu turneju započinju u ponedeljak, utakmicom protiv Jamajke.

Pet dana kasnije sastaće se sa selekcijom Paname, ali ubedljivo najjači test za ''Orlove'' biće duel sa Brazilom, 6. juna, samo šest dana pred početak Svetskog prvenstva.

Brazilcima će to biti generalna proba za najveće ovogodišnje takmičenje i jasno je da će učiniti sve da protiv našeg tima pokažu da su maksimalno spremni za premijeru protiv Hrvatske.

Dok iščekuje taj duel, selektor reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović uverava da se ni on ni njegovi igrači ne plaše Brazilaca, već da, naprotiv, imaju veliki motiv da se pokažu u najlepšem svetlu.

''Taj meč će nam biti prava prilika da pokažemo zašto su nas decenijama zvali 'evropski Brazilci'!'', poručio je Drulović, a prenose ''Novosti''.

Pred put u Ameriku, i Zoran ''Bambi'' Tošić priznaje da jedva čeka duel sa Brazilom, ali ni da protiv Paname i Jamajke neće biti lako.

''Brazil će nam biti kao 'šlag na torti', oni se ozbiljno pripremaju, a utakmica sa nama im je generalna proba pred Svetsko prvenstvo. Svakome od nas san je da igra protiv Brazila, fenomenalne reprezentacije i svi se iskreno radujemo tome. Ovo su poslednje ozbiljne provere pred kvalifikacije Evropsko prvenstvo, pa ćemo se svi potruditi da odigramo što bolje'', poručio je Tošić.




Ne propustite